0
A kosarad
0
A kosarad

FELMÉRÉS: Valóban vonzó az erős állkapocs a férfiaknál?

Feltettünk egy egyszerű kérdést a nőknek:

A két férfi közül melyiket találod vonzóbbnak?

Adtunk nekik két férfi fényképet, amelyek közül választhattak. Mindkét férfi vonzó és hasonló szemformájú volt. Azonban egy lényeges különbség volt közöttük: az 1. képen látható férfinak szélesebb állkapcsa volt, mint a 2. képen látható férfinak.

Ezt a felmérést azért végeztük el, mert csapatunk meg akarta erősíteni a férfiak vonzerejének tanulmányokban és az evolúcióban kiemelt jellemzőit. A mindennapi valóság fontos, hiszen ha valaki vonzóbb, akkor naponta szembesül a pozitív következményekkel. Fordítva is igaz – ha valaki kevésbé vonzó, akkor megtapasztalhatja a női közöny keserűségét. Ezért igyekszünk minden tudást a gyakorlati világban alkalmazni, nem csak a stúdiókban maradni.

Elég a beszédből, íme az eredmények:

*Összesen 94 nőt kérdeztünk meg, akik körülbelül 16 és 40 év között voltak. A felmérést péntek este végezték Pozsony óvárosában.

Az eredmények

A felmérésből kiderült, hogy jelentős többség, azaz a 94 nő közül 68 vonzóbbnak találta az 1. képen látható, markáns állkapcsú férfit, mint a 2. képen lévő férfit. Ezzel szemben mindössze 18 nő részesítette előnyben a kevésbé markáns állkapocsvonalat, míg 2 nő egyiket sem találta vonzónak. Hat nő úgy döntött, hogy nem válaszol.

Következtetés

Az önfelmérés eredményei összhangban vannak a korábbi kutatásokkal, amelyek szerint az arc vonzereje alapvető tényező a párválasztásban. A markáns állkapocs a férfiasabb arcra jellemző, ami magasabb tesztoszteronszintre utalhat, és ez vonzó a nők számára. Az állkapocsvonalat a fizikai erőnlét és a jó egészség jelének is tekintik, ami szintén hozzájárul a vonzerő növeléséhez.

Ki szeretnéd próbálni?

Termékeink mindig is eredményorientáltak voltak. A funkcionalitásra és az ezzel elérhető eredményekre összpontosítunk. Válogasson termékeink közül itt:

Kosár
A kosár üresVissza a boltba
Shopping cart
Your cart is empty
Let's start shopping!
Start shopping